Skrebutis (brusketa) su keptomis vynuogėmis ir sūriu DŽIUGAS®
Ingredientai
- 1 kekėraudonųjų vynuogių
- itališkos duonos
- 125 grikotos sūrio
- 1citrinos nutarkuotos žievelės
- žiupsnelisdruskos
- šlakelisalyvuogių aliejaus
- 40 gkietojo sūrio DŽIUGAS
- šviežių čiobrelių
- Spausdinti
-
Dalintis
Paruošimas
Vynuoges nuraškykite nuo kekės, sudėkite į kepimo formą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite druska. Viską išmaišykite ir kepkite 200 0C 7 min. Duoną supjaustykite riekelėmis, aptepkite abi puses alyvuogių aliejumi ir pakepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol įgaus gražų atspalvį. Rikotos sūrį sumaišykite su citrinos žievelėmis ir žiupsneliu druskos.
Ant paskrudintos duonos užtepkite rikotos sūrio, uždėkite kelias keptas vynuoges, apibarstykite kietuoju tarkuotu sūriu ir papuoškite keliais čiobrelių lapeliais.