Skrebutis (brusketa) su keptomis vynuogėmis ir sūriu DŽIUGAS®

    Ingredientai

    • 1 kekė
      raudonųjų vynuogių
    • itališkos duonos
    • 125 g
      rikotos sūrio
    • 1
      citrinos nutarkuotos žievelės
    • žiupsnelis
      druskos
    • šlakelis
      alyvuogių aliejaus
    • 40 g
      kietojo sūrio DŽIUGAS
    • šviežių čiobrelių

    Paruošimas

    Vynuoges nuraškykite nuo kekės, sudėkite į kepimo formą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite druska. Viską išmaišykite ir kepkite 200 0C 7 min. Duoną supjaustykite riekelėmis, aptepkite abi puses alyvuogių aliejumi ir pakepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol įgaus gražų atspalvį. Rikotos sūrį sumaišykite su citrinos žievelėmis ir žiupsneliu druskos.

    Ant paskrudintos duonos užtepkite rikotos sūrio, uždėkite kelias keptas vynuoges, apibarstykite kietuoju tarkuotu sūriu ir papuoškite keliais čiobrelių lapeliais.

    PANAŠŪS Receptai

    Gardi sūrio DŽIUGAS® idėja

    Karpačio su sūriu DŽIUGAS®

    Velyku boba su sūriu DŽIUGAS®

    Sausainukai su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir čiobreliais

    Makaronų užkepėlė su daržovėmis ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Šiltos miško grybų salotos su lazdynų riešutais ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Marinuotas kietasis sūris DŽIUGAS®

    Omletas su kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Trinta pomidorų sriuba su kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Pica su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir kumpiu

    ×

    Klausk sūrio Džiugas eksperto

    Jūsų asmens duomenys yra renkami ir tvarkomi, siekiant įvertinti Jūsų interneto projekto poreikius ir pateikti UAB „Čia Market tinkamiausią pasiūlymą. Užpildydami šią formą, Jūs sutinkate kad su mūsų "Privatumo Politikoje" aprašytomis taisyklėmis