Pastarnokų, kietojo sūrio DŽIUGAS® ir šalavijų duona

    Ingredientai

    • 175 g
      pastarnokų
    • 50 g
      kietojo sūrio DŽIUGAS
    • 1 valgomasis šaukštas
      smulkintų šalavijo lapelių
    • 225 g
      miltų
    • 1 1/2 arbatinis šaukštelis
      kepimo miltelių
    • 1 1/2 arbatinis šaukštelis
      druskos
    • 2
      dideli kiaušiniai
    • 1 valgomasis šaukštas
      pieno
    • 8
      šalavijo lapai
    • 1 arbatinis šaukštelis
      alyvuogių aliejaus

    Paruošimas

    Inde sumaišyti miltus, druską ir kepimo miltelius. Įtarkuoti į jį pastarnokus ir iškart gerai išmaišyti. Sudėti kubeliais pjaustytą sūrį ir smulkintus šalavijus. Atskirame dubenėlyje išplakti kiaušinius su pienu ir atsargiai supilti į miltų mišinį. Švelniai išmaišyti, kol gausite lipnią tirštą masę. Ją sukrėsti ant miltais pabarstytos skardos, suformuoti apvalią bandelę. Pabarstyti miltais, ant viršaus sudėti griežinėliais pjaustytą sūrį (25 g) ir aliejuje pamirkytus šalavijo lapelius. Kepti 190 C įkaitintoje orkaitėje 45-50 minutes.

    PANAŠŪS Receptai

    Gardi sūrio DŽIUGAS® idėja

    Karpačio su sūriu DŽIUGAS®

    Velyku boba su sūriu DŽIUGAS®

    Sausainukai su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir čiobreliais

    Makaronų užkepėlė su daržovėmis ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Šiltos miško grybų salotos su lazdynų riešutais ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Marinuotas kietasis sūris DŽIUGAS®

    Omletas su kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Trinta pomidorų sriuba su kietuoju sūriu DŽIUGAS®

    Pica su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir kumpiu

    ×

    Klausk sūrio Džiugas eksperto

    Jūsų asmens duomenys yra renkami ir tvarkomi, siekiant įvertinti Jūsų interneto projekto poreikius ir pateikti UAB „Čia Market tinkamiausią pasiūlymą. Užpildydami šią formą, Jūs sutinkate kad su mūsų "Privatumo Politikoje" aprašytomis taisyklėmis