Tarkuoto sūrio DŽIUGAS® rutuliukai su salotomis
Ingredientai
- 200 gvarškės
- 2 skiltelėsčesnako
- 50 gtarkuoto sūrio DŽIUGAS
- 2 valgomieji šaukštaitepamo varškės sūrelio ar majonezo
- pagal skonįpipirų
- įvairių salotų
- 1 saujavyšninių pomidorų
- 1/2 stiklinėsalyvuogių aliejaus
- 2 valgomieji šaukštaicitrinos sulčių
- pagal skonįpipirų, druskos, cukraus, medaus
- tarkuoto sūrio DŽIUGAS
- smulkintų pakepintų riešutų
- "juodagrūdės arba sezamo sėklų
- Spausdinti
-
Dalintis
Paruošimas
Į dubenį sudėkite varškę, sutrintą česnaką, varškės tepamą sūrelį ar majonezą, tarkuotą “Džiugo” sūrį ir viską labai gerai sutrinkite iki vientisos masės. Paskaninkite pipirais ir šlapiomis rankomis suformuokite graikinio riešuto dydžio rutuliukus. Vienus rutuliukus apvoliokite riešutuose, kitus tarkuotame sūryje, o trečius juodagrūdėje ar sezamo sėklose. Į lėkštes sudėkite įvairių salotų mišinį, supjaustytus pomidoriukus, apšlakstykite padažu ir įdėkite po kelis sūrio rutuliukus. Padažui visus skirtus produktus suplakite.