Trinta moliūgų sriuba su sūriu DŽIUGAS®
Ingredientai
- 500 gmoliūgo
- 1bulvė
- 100 mlgrietinėlės
- 2 skiltelėsčesnako
- pagal skonįdruskos
- pagal skonįpipirų
- 4 valgomieji šaukštaitarkuoto sūrio DŽIUGAS
- 4 valgomieji šaukštaimoliūgų, saulėgrąžų, sezamo sėklų mišinio
- 2 riekėssumuštinių duonos
- 1 valgomasis šaukštasalyvuogių aliejaus
- Spausdinti
-
Dalintis
Paruošimas
Į didesnį puodą sudėkite supjaustytą moliūgą, bulvę, užpilkite vandeniu tiek, kad daržovės būtų apsemtos. Paskaninkite viską pipirais, druska ir virkite apie 20 minučių, kol daržovės suminkštės. Kol puode virs sriuba, pasiruoškite skrebučius. Duonos kraštus nupjaukite, tuomet riekeles supjaustykite nedideliais gabaliukais ir apkepkite alyvuogių aliejuje. Išvirusią sriubą sutrinkite elektrine trintuve, įpilkite grietinėlę, sudėkite trintą česnaką ir užvirkite. Išpilstykite sriubą į lėkštes, pabarstykite sėklomis, sūriu, įmeskite po kelis skrebučius.