Moliūginiai virtinukai su kietuoju sūriu „Džiugas“
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasLengvas
Trukmė30 min.
Porcijų kiekis5
AutoriusSkirmantė Mockevičienė
Ingredientai
1 stiklinė moliūgo tyrės
1 arbatinis šaukštelis šviežių čiobrelių lapų
1,5 ~ 2 stiklinės miltų
1 kiaušinio trynio
25 g kietojo sūrio DŽIUGAS®
50 g sviesto
10 šalavijo lapų
pagal skonį druskos
pagal skonį juodųjų pipirų
pagal skonį tarkuoto sūrio DŽIUGAS®
Paruošimas

Moliūgo tyrę sumaišyti su čiobreliais, miltais. Įleisti kiaušinio trynį, sutarkuoti sūrį, pagardinti druska, pipirais ir gerai išmaišius dėti porai valandų į šaldytuvą, kad masė sutvirtėtų. Atšalusią masę išversti ant miltuotos lentelės ir formuoti virtinukus. Į verdantį pasūdytą vandenį sudėti virtinukus, iškilus jiems į paviršių, pavirti dar pusę minutės ir išimti. Sviestą ištirpinti keptuvėje, sudėti šalavijo lapelius ir pakepti, kol jie pradės spirgėti. Virtinukus išdėlioti į lėkštes, užpilti „šalavijiniu“ sviestu, užtarkuoti sūrio ir patiekti.



Kietasis sūris DŽIUGAS Gourmet, brandintas 36 mėn. (trupintas)

2.89 €


Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 36 mėn. Gourmet. Sūrio galva




Kietasis sūris DŽIUGAS Piquant, brandintas 18 mėn.

2.89 €

Jūsų
krepšelis
  • Cart