Cukinijų maltinukai su sūriu DŽIUGAS®

Ingredientai
- 200 gryžių
- 100 gtarkuoto kieto sūrio DŽIUGAS
- 100 gkalakutienos kumpio
- 100 gtepamo sūrio "Beladeta"
- 2kietai virti kiaušiniai
- 1kiaušinis
- 50 gmiltų džiūvesėlių
-
Spausdinti
-
Dalintis
Paruošimas
Receptą sukūrė specialiai mūsų puikiam lietuviškam kietam sūriui DŽIUGAS garsus virtuvės virtuozas iš Ispanijos Markas Audibertas!
Dvidešimt minučių virti ryžius, sudėti cukinijas, tepamą sūrį, sūrį „Džiugas“, susmulkintus kiaušinius, supjaustytą kumpį, ir, pabaigoje, miltus. Pasūdyti ir papirinti. Iš gautos masės formuoti maltinukus, apvolioti juos išplaktame kiaušinyje, po to džiūvėsėliuose. Kepti karštame aliejuje.