Ispaniškas omletas su špinatais, grybais ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Ingredientai

  • truputis
    aliejaus
  • 1
    svogūnas
  • 6
    grybai
  • 70 g
    špinatų
  • žiupsnelis
    druskos
  • žiupsnelis
    pipirų
  • 3
    kiaušiniai
  • 2 skiltelės
    česnakų
  • 4 šakelės
    petražolių
  • 1 l
    vandens
  • 40 g
    tarkuoto sūrio DŽIUGAS

Paruošimas

Susmulkinkite svogūną. Jį suberkite į keptuvę ir apkepkite kol suminkštės ir pagels.

Grybus pasmulkinkite ir sudėkite į keptuvę. Kepkite kol suminkštės. Sudėkite špinatus, padidinkite kaitrą ir uždenkite, kad špinatai suvystų (tai truks 2-3 minutes).

Į dubenį įmuškite kiaušinius, įspauskite česnako skilteles, suberkite sukapotas petražoles ir įpilkite šaukštą vandens. Įberkite druskos ir pipirų bei gerai viską išplakite. Supilkite kiaušinių plakinį į keptuvę, uždenkite dangčiu ir kepkite kol sukietės. Tuomet ant viršaus užberkite sūrio ir uždengę kepkite dar kelias minutes, kol sūris išsilydys.

Galima patiekti ir šiltą, ir šaltą. Skanaus!

PANAŠŪS Receptai

Gardi sūrio DŽIUGAS® idėja

Karpačio su sūriu DŽIUGAS®

Velyku boba su sūriu DŽIUGAS®

Šiltos miško grybų salotos su lazdynų riešutais ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Marinuotas kietasis sūris DŽIUGAS®

Omletas su kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Trinta pomidorų sriuba su kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Pica su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir kumpiu

Kepti sumuštiniai su vištiena arba kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Skrebutis (brusketa) su keptomis vynuogėmis ir sūriu DŽIUGAS®

×

Klausk sūrio Džiugas eksperto

Jūsų asmens duomenys yra renkami ir tvarkomi, siekiant įvertinti Jūsų interneto projekto poreikius ir pateikti UAB „Čia Market tinkamiausią pasiūlymą. Užpildydami šią formą, Jūs sutinkate kad su mūsų "Privatumo Politikoje" aprašytomis taisyklėmis