Ispaniškas omletas su špinatais, grybais ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®
Ingredientai
- truputisaliejaus
- 1svogūnas
- 6grybai
- 70 gšpinatų
- žiupsnelisdruskos
- žiupsnelispipirų
- 3kiaušiniai
- 2 skiltelėsčesnakų
- 4 šakelėspetražolių
- 1 lvandens
- 40 gtarkuoto sūrio DŽIUGAS
- Spausdinti
-
Dalintis
Paruošimas
Susmulkinkite svogūną. Jį suberkite į keptuvę ir apkepkite kol suminkštės ir pagels.
Grybus pasmulkinkite ir sudėkite į keptuvę. Kepkite kol suminkštės. Sudėkite špinatus, padidinkite kaitrą ir uždenkite, kad špinatai suvystų (tai truks 2-3 minutes).
Į dubenį įmuškite kiaušinius, įspauskite česnako skilteles, suberkite sukapotas petražoles ir įpilkite šaukštą vandens. Įberkite druskos ir pipirų bei gerai viską išplakite. Supilkite kiaušinių plakinį į keptuvę, uždenkite dangčiu ir kepkite kol sukietės. Tuomet ant viršaus užberkite sūrio ir uždengę kepkite dar kelias minutes, kol sūris išsilydys.
Galima patiekti ir šiltą, ir šaltą. Skanaus!