Moliūginiai virtinukai su kietuoju sūriu DŽIUGAS®
Ingredientai
- 1 stiklinėmoliūgų tyrės
- 1 arbatinis šaukštelisšviežių čiobrelių lapų
- 1,5 ~ 2 stiklinėsmiltų
- 1kiaušinio trynys
- 25 gkietojo sūrio DŽIUGAS
- 50 gsviesto
- 10 gšalavijo lapų
- pagal skonįdruskos
- pagal skonįjuodųjų pipirų
- pagal skonįtarkuoto sūrio DŽIUGAS
- Spausdinti
-
Dalintis
Paruošimas
Moliūgo tyrę sumaišyti su čiobreliais, miltais. Įleisti kiaušinio trynį, sutarkuoti sūrį, pagardinti druska, pipirais ir gerai išmaišius dėti porai valandų į šaldytuvą, kad masė sutvirtėtų. Atšalusią masę išversti ant miltuotos lentelės ir formuoti virtinukus. Į verdantį pasūdytą vandenį sudėti virtinukus, iškilus jiems į paviršių, pavirti dar pusę minutės ir išimti. Sviestą ištirpinti keptuvėje, sudėti šalavijo lapelius ir pakepti, kol jie pradės spirgėti. Virtinukus išdėlioti į lėkštes, užpilti “šalavijiniu” sviestu, užtarkuoti sūrio ir patiekti.