Moliūginiai virtinukai su kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Ingredientai

  • 1 stiklinė
    moliūgų tyrės
  • 1 arbatinis šaukštelis
    šviežių čiobrelių lapų
  • 1,5 ~ 2 stiklinės
    miltų
  • 1
    kiaušinio trynys
  • 25 g
    kietojo sūrio DŽIUGAS
  • 50 g
    sviesto
  • 10 g
    šalavijo lapų
  • pagal skonį
    druskos
  • pagal skonį
    juodųjų pipirų
  • pagal skonį
    tarkuoto sūrio DŽIUGAS

Paruošimas

Moliūgo tyrę sumaišyti su čiobreliais, miltais. Įleisti kiaušinio trynį, sutarkuoti sūrį, pagardinti druska, pipirais ir gerai išmaišius dėti porai valandų į šaldytuvą, kad masė sutvirtėtų. Atšalusią masę išversti ant miltuotos lentelės ir formuoti virtinukus. Į verdantį pasūdytą vandenį sudėti virtinukus, iškilus jiems į paviršių, pavirti dar pusę minutės ir išimti. Sviestą ištirpinti keptuvėje, sudėti šalavijo lapelius ir pakepti, kol jie pradės spirgėti. Virtinukus išdėlioti į lėkštes, užpilti “šalavijiniu” sviestu, užtarkuoti sūrio ir patiekti.

PANAŠŪS Receptai

Gardi sūrio DŽIUGAS® idėja

Karpačio su sūriu DŽIUGAS®

Velyku boba su sūriu DŽIUGAS®

Makaronų užkepėlė su daržovėmis ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Šiltos miško grybų salotos su lazdynų riešutais ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Marinuotas kietasis sūris DŽIUGAS®

Omletas su kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Trinta pomidorų sriuba su kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Pica su kietuoju sūriu DŽIUGAS® ir kumpiu

Kepti sumuštiniai su vištiena arba kumpiu ir kietuoju sūriu DŽIUGAS®

×

Klausk sūrio Džiugas eksperto

Jūsų asmens duomenys yra renkami ir tvarkomi, siekiant įvertinti Jūsų interneto projekto poreikius ir pateikti UAB „Čia Market tinkamiausią pasiūlymą. Užpildydami šią formą, Jūs sutinkate kad su mūsų "Privatumo Politikoje" aprašytomis taisyklėmis