Žuvies kepsneliai su sūriu DŽIUGAS®
Ingredientai
- 4 gabaliukaižuvies filė
- 4 lapaisluoksniuotos šaldytos tešlos
- 4 arbatiniai šaukšteliaidžiūvėsėlių ir garstyčių
- 4 valgomieji šaukštaitarkuoto sūrio DŽIUGAS
- pagal skonįpipirų, druskos
- žiupsnelisžuvies prieskonių
- 1kiaušinis
- 1/2citrinos sulčių
- 200 mlriebios grietinėlės
- 1 valgomasis šaukštasgarstyčių
- 1 ~ 2 valgomieji šaukštaikonservuotų kaparėlių
- 1 valgomasis šaukštastarkuotos citrinos žievelės
- pagal skonįpipirų, druskos
- Spausdinti
-
Dalintis
Paruošimas
Šaldytą tešlą atšildykite ir pakočiokite. Žuvies filė apšlakstykite citrinų sultimis, pabarstykite druska, pipirais ir prieskoniais, pamarinuokite 20-30 min. Tešlos kvadratėlį apibarstykite džiūvėsėliais, uždėkite po gabaliuką žuvies, ją aptepkite garstyčiomis, pabarstykite sūriu, perlenkite pusiau ir labai gerai užspauskite kraštus. Pyragėlio kraštus apipjaustykite, viršuje padarykite kelias įpjovas ir aptepkite plaktu kiaušiniu. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių, tuomet temperatūrą sumažinkite iki 170 laipsnių ir dar kepkite 10 – 15 minučių, kol pyragėliai gražiai parus. Paruoškite padažą. Užvirkite grietinėlę su citrinos žievelėmis, virkite, kol padažas pradės tirštėti. Sudėkite kaparėlius, jei reikės, paskaninkite pipirais ir druska. Tiekite kepsnelius su padažu ir citrinų griežinėliais.