Gruzdinti ravioliai su kietuoju DŽIUGO sūriu
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasVidutinis
Trukmė60 min.
Porcijų kiekis6
Ingredientai
250 g šviežių ravioli su sūrio įdaru
250 g džiūvėsėlių
2 valgomieji šaukštai kapotų šalavijų
1 valgomasis šaukštas susmulkintų rozmarinų
100 g tarkuoto sūrio DŽIUGAS®
2 kiaušiniai
100 ml pienas
pagal skonį augalinio aliejaus
1 sauja  šviežių šalavijų lapelių
Paruošimas

Sumaišykite džiūvėsėlius, šalaviją, rozmariną, 50 g tarkuoto sūrio „Džiugas“ ir žiupsnelį juodųjų pipirų.

Negiliame inde išplakite kiaušinius ir pieną.

Išimkite raviolius iš šaldiklio ir po vieną panardinkite į kiaušinių mišinį, tada apvoliokite džiūvėsėliuose. Išdėstykite ant kepimo skardos ir grąžinkite į šaldiklį dar 25-30 minučių, kol sutvirtės.

Puode storu dugnu įkaitinkite aliejų ir gruzdinkite raviolius karštuose riebaluose partijomis po 3-5 minutes iki gražios aukso spalvos. Išgriebkite ir nusausinkite ant virtuvinio popieriaus.

Aliejuje pagruzdinkite likusius šalavijus po 1-2 minutes, kol bus traškūs ir nusausinkite ant virtuvinio popieriaus.

Patiekite raviolius karštus, pabarstę tarkuotu sūriu „Džiugas“ ir gruzdintais šalavijų lapeliais. Skanaus!



DŽIUGAS – draugijos sūris

100 €


Kietasis sūris DŽIUGAS Gourmet, brandintas 36 mėn. (trupintas)

2.89 €


Sūrio DŽIUGAS abėcėlė (vaikams)

50 €

Jūsų
krepšelis
  • Cart