Gruzdinti ravioliai su kietuoju DŽIUGO sūriu
Daugiau produktų jūsų receptams

Produkto
Informacija
SudėtingumasVidutinis
Trukmė60 min.
Porcijų kiekis6
Ingredientai
250 g šviežių ravioli su sūrio įdaru
250 g džiūvėsėlių
2 valgomieji šaukštai kapotų šalavijų
1 valgomasis šaukštas susmulkintų rozmarinų
100 g tarkuoto sūrio DŽIUGAS®
2 kiaušiniai
100 ml pienas
pagal skonį augalinio aliejaus
1 sauja  šviežių šalavijų lapelių
Paruošimas

Sumaišykite džiūvėsėlius, šalaviją, rozmariną, 50 g tarkuoto sūrio „Džiugas“ ir žiupsnelį juodųjų pipirų.

Negiliame inde išplakite kiaušinius ir pieną.

Išimkite raviolius iš šaldiklio ir po vieną panardinkite į kiaušinių mišinį, tada apvoliokite džiūvėsėliuose. Išdėstykite ant kepimo skardos ir grąžinkite į šaldiklį dar 25-30 minučių, kol sutvirtės.

Puode storu dugnu įkaitinkite aliejų ir gruzdinkite raviolius karštuose riebaluose partijomis po 3-5 minutes iki gražios aukso spalvos. Išgriebkite ir nusausinkite ant virtuvinio popieriaus.

Aliejuje pagruzdinkite likusius šalavijus po 1-2 minutes, kol bus traškūs ir nusausinkite ant virtuvinio popieriaus.

Patiekite raviolius karštus, pabarstę tarkuotu sūriu „Džiugas“ ir gruzdintais šalavijų lapeliais. Skanaus!



Kietasis sūris DŽIUGAS brandintas 18 mėn. Piquant. Sūrio galva.




Sūrio DŽIUGAS skonio slėpiniai

130 €


Kietasis sūris DŽIUGAS Luxurious, brandintas 48 mėn. medinėje dėžutėje (keturkampis šulinukas)

35.99 €
Graviravimas

Jūsų
krepšelis
  • Cart